Gudvin22, Ой спасибки!!!!!! И не лукавьте, всё вы понимаете!!! Ну, что же тут не понятного??? Если захочешь, я с тобой буду переписываться НА СВОЇЙ РІДНІЙ МОВІ! Хочешь????
Добавлено (02.06.08, 15:08) --------------------------------------------- Jenia, и тебе огромное спасибо!!! За лестные слова насчёт МОЄЇ НАЙМЕЛОДІЙНІШОЇ, НАЙГАРНІШОЇ МОВИ!!!!
Україна - найкраща держава, яку безмежно кохаю всім серцем і всією душею!!!!!
Ничё сташного, будем учиться!!! (Нічого страшно, будемо вчитися!!!) А ти ніколи не був в УКРАЇНІ???? Потрібно це терміново виправити!!!!! Дуже б хотілося, щоб ти побачив усю красу мого рідного Києва!!!! Особливо, у травневі свята, коли довкола цвітуть і пахнуть каштани!!!! І ти навіть не уявляєш, наскільки мені приємно знати, що ти зацікавився УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ!!!!!!!! Я хочу, щоб ти пройнявся українськими традиціями, звичаями!!!! Вони дуже особливі і цікаві!!!! І я впевнена, коли ти познайомишся з МОЄЮ НЕНЬКОЮ-УКРАЇНОЮ, ти ЇЇ покохаєш!!! Всетаки, ми не чужі люди... МИ СЛОВ'ЯНИ - і це звучить гордо!!!! Чи не так??????? Понял хоть что-то????????? И ещё, люди, пишите, кто что понял!!!!!! Буду ждать!!! Україна - найкраща держава, яку безмежно кохаю всім серцем і всією душею!!!!!
Мария, я был в Крыму, в Севастополе один раз, правда давно так. Запомнились Крымские горы и Херсонес. Энергетика там такая в Крыму! Выставила бы ты свою фоту, украинская красавица!
Мария, я был в Крыму, в Севастополе один раз, правда давно так. Запомнились Крымские горы и Херсонес. Энергетика там такая в Крыму!Выставила бы ты свою фоту, украинская красавица!
Да, в Крыму прикольно! Природа просто отпад! Только люди немного российско-настроены! А фотки, обязательно выставлю! Україна - найкраща держава, яку безмежно кохаю всім серцем і всією душею!!!!!